Квадроцикл на акумуляторної батареї HECHT 56800

0грн

OverView

Оплата: Готівкою, безготівковий розрахунок (з ПДВ і без ПДВ) / картою Visa / MasterCard, кредит, накладений платіж

 Доставка: Самовивіз зі складу
 Доставка в відділення Нова Пошта
 Доставка кур'єром Нова Пошта

 Гарантія: офіційна гарантія від виробника від 12 міс.
 Повернення / Обмін протягом 14 днів

 Інтернет магазин Сантехо є офіційним дистриб'ютором даного товару, Остерігайтеся підробок і контрабанди!

Квадроцикл на акумуляторної батареї HECHT 56800

Інформація про товар

HECHT 56800 - невеликий квадроцикл з акумулятором, призначений для активного відпочинку. Глянцевий павутинний лак червоного кольору і павутини разом з міцною передньою рамою надають квадроциклу агресивний вид. У поїздках вам сподобаються передні і задні багажники.

Незважаючи на те, що він харчується від електродвигуна на батарейках, він є відносно гнучкою машиною, яка може легко розвивати швидкість до 20 км / ч. Електропривод абсолютно безшумний, не виділяє шкідливих речовин, тому його експлуатація не викличе проблем у багатьох місцях, де використання двигунів внутрішнього згоряння заборонено. Він не повзає по лісових доріжках, він не забруднює навколишнє середовище. Уникайте скарг сусідів на шум і запах димових газів від бензинового двигуна.

Перемикач з ключем є ящик для ключів. Це гарантує, що, наприклад, ATV не використовується дітьми без відома батьків. Щоб зробити використання ще безпечніше, друга клавіша може використовуватися для установки обмежувача швидкості на хв. швидкість 8 км / год. Без цього другого ключа неможливо відключити обмежувач, гарантуючи, що недосвідчений водій може довільно збільшити швидкість. У місцях, де кришка паливного бака є звичайною для звичайних квадроциклів, є перемикач для вибору руху вперед, назад і виключення. Рух і швидкісне водіння здійснюються поворотом ручки газу на правому кермі. Поруч з ручкою знаходиться індикатор заряду акумулятора. Потім ви знайдете перемикач переднього світла на лівому поручні. Ще однією особливістю безпеки є ножна педаль, яку потрібно утримувати ногою для її переміщення. Наприклад, якщо необережний водій повертається під час руху, як тільки він відпускає ножну педаль, двигун зупиняється, навіть якщо він і далі тримає ручку дроселя. Крім того, гарантується, що машина не запускається, якщо під час її включення випадково включився газ і т. Д Машина оснащена дисковими гальмами, передні і задні гальма управляються кермом окремо. Важіль переднього гальма має блокування, тому ви можете надійно гальмувати квадроцикл при парковці.

Квадроцикл оснащений фарами, заднім відбивачем, але не призначений для їзди по дорогах загального користування. Колеса з грубим протектором забезпечують хорошу прохідність по місцевості. Обидва задніх колеса приводяться в рух, але не оснащені диференціалом. Тому при русі по нерівних і твердих поверхнях, таким як бетон і асфальт, слід враховувати, що в поворотах може відбуватися неправильний відгук. Ви оціните обидва задніх колеса, особливо на грунтовій місцевості. Задня вісь подпружинена цілком, передні колеса подпружінени на окремих важелях. Жорсткість підвіски регулюється.

Квадроцикл приводиться в дію електродвигуном потужністю 800 Вт, який живиться від свинцево-кислотного батареї 36 В, 12 Ач. Час зарядки з включеним зарядним пристроєм становить 6 - 8 годин. Залежно від навантаження і рельєфу дальність однієї зарядки становить до 18 км. Звичайно, на діапазон також впливають використання вогнів або стиль водіння. Максимальна швидкість до 20 км / год і може бути зменшена до 8 км / год за допомогою обмежувача.

Цей квадроцикл не є транспортним засобом, його не можна експлуатувати на дорогах загального користування.

переваги товару

  • висока якість і дуже хороший дизайн;
  • потужний електродвигунами;
  • 3 батареї 12 В гарантують дальність дії від 13 до 18 км (в залежності від навантаження і рельєфу)
  • до вадроцікл автоматичний, тільки вперед або назад;
  • великі колеса 6 дюймів, сучасний світлодіодний індикатор стану батареї, блокування стопи дитини;
  • квадроцикл оснащений блокується обмежувачем швидкості, ви можете перемикати максимальну швидкість тільки до 8 км / год, що є перевагою, особливо для невеликих гонщиків;
  • завдяки безшумному і екологічному електромотора ви можете кататися майже на будь-якому квадроциклі;
  • н омерной знак і улюблений прапор;

Технічна інформація

Максимальне навантаження 60 кг
довжина 100 см
Ширина 59 см
Висота 60 см
вага 43 кг
швидкість 20-25 км / год
возвраст дитини від 16 років
акумулятор 36 В / 12 А * год / 800 Вт
Розмір упаковки 1050 * 580 * 440 мм

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Інші товари бренду HECHT

-5%

Бензиновий аератор Grunhelm TS-40S

16300грн 17096грн
-5% OFF
-5%

Пила циркулярна електрична HECHT 850

27549грн 28999грн
-5% OFF
-5%

Генератор інверторний однофазний HECHT IG 2201

18049грн 18999грн
-5% OFF
-5%

Бензиновий гібридний генератор - HECHT GG 11000

60799грн 63999грн
-5% OFF
-5%

Культиватор бензиновий HECHT 784

15199грн 15999грн
-5% OFF
-5%

Культиватор бензиновий HECHT 746

14249грн 14999грн
-5% OFF

Популярні товари

Has no item to show!