Основні технічні характеристики:
Макс. діаметр цанг | 5-22 мм |
Макс. діам. шліф. інструменту | 25 мм |
межа шліфування | 0-180 град. |
обороти шпинделя | 5200 об / хв |
Розмір кола | 100х50х20 мм |
споживана потужність | 250 Вт / 400 В |
Довжина поздовжньої подачі | 140 мм |
Поздовжня мікроподачі цангового тримача інструмента | 18 мм |
Поперечна мікроподачі цангового тримача інструмента | 8 мм |
Межа установки негативного кута | 0 - 52 град. |
Межа профільного шліфування | 0 - 44 град. |
1 ділення ноніуса | 0,01 |
маса | 50 кг |
Розмір | 450х400х350 мм |
Спеціальне оснащення: | |
комплект цанг (14 шт) зак.№ 25049005 |
Рекомендації по експлуатації:
1.Не приступайте до роботи на верстаті до тих пір, поки не ознайомитеся з усіма розділами даної інструкції і не переконаєтеся, що Ви правильно зрозуміли всі функції верстата.
2.Станок для заточування інструменту призначений для шліфування і заточування інструменту як з циліндричної частини, так і з торця (свердла, фрези циліндричні, деякі види фасонних і т.д.)
3.Под затискуванням інструменту розуміється кріплення інструменту в цангові затиску.
4.Цанговий затиск інструменту можна повертати навколо своєї осі, відхиляти від диска і т.д.
5.Форми різців для ГРАВІРУВАЛЬНИХ верстатів, які можна заточувати.
6.Можно заточувати центрирующее вістря свердла, перове, ступеневу свердло, фрези і т.д.
7. При установці нового кола між кругом і фланцями вкладаються паперові прокладки.
8.Новий коло відбалансують на мінімальне биття (шліфувальним каменем, алмазної правкою і т.д.)
9. Якщо оброблюваний інструмент необхідно охолоджувати, то охолодження рекомендуємо проводити змоченою в охолоджуючої рідини (емульсії, олії і т.д.) щіткою. Після закінчення обробки необхідно видалити залишки охолоджуючої рідини.